Nu har vi förenklat själva beställning- och betalningsprocessen eftersom vi vill att det ska vara tryggt, smidigt och enkelt att handla av oss.

Om vill beställa mindre delar, typ snökedjor, vinsch, hundprylar etc. kan du gå in i webshopen och klicka i vad du behöver. I kassan fyller du i namn, adress, telefonnummer och e-mail. Sen väljer du om du vill föra över pengar till vårt bankkonto, om du vill betala via Swish eller om du vill betala vid leverans. I så fall skickar vi med en faktura i paketet tillsammans med dina delar. Denna faktura vill vi att du betalar direkt när du fått den. Smidigt och enkelt. Vi litar på er.

Vill du beställa vagnar, släpvagnar, klippaggregat etc. så ringer eller mailar du oss. Givetvis kan du göra det även om du behöver mindre saker. Vi vill gärna hjälpa till så allt blir rätt och bra för dig, och då är det ju enklast att prata med varandra….:) Om du vill hämta din maskin här hos oss så är den alltid monterad och klar. Det gäller ju även om vi levererar den hem till dej (10 mils radie). Om vi ska skicka maskinen så får du, av transportskäl, montera själv. Det följer med monteringsanvisning, och vi är ju bara ett samtal bort…

Det är viktigt att man anger sin adress och andra uppgifter. Det är också viktigt att du får nån bekräftelse på köpet, så ingenting “faller mellan stolarna”. Vi vill ju inte att du ska gå och vänta på nåt, som vi inte vet att vi ska skicka. Vi har haft ett par beställningar där vi inte sett någon adress och det är väl förmodligen något strul med programmet. Får du ingen bekräftelse till din e-mail, så är det något fel och då kommer du inte heller att få några delar.

Det mesta finns på lager, men givetvis kan saker ta slut. Men vi får leveranser hela tiden så det är sällan slut så länge. Då får du ett meddelande om det och får ta ställning till om du vill vänta eller avbeställa.

Vill man dela upp sin betalning på ex. 24 månader så löser vi det också. Då går vi genom vår samarbetspartner PAYSON.SE.