Varmt välkomna till oss.

Vi hjälper dej med allt inom fyrhjulingar och tillbehör.

Vi var bland dom första att registrera fyrhjulingar för B-kort en gång i tiden, så vi har lång erfarenhet. Då importerade vi själva från olika länder i Europa.

Numera handlar vi bara av svenska, väletablerade, generalagenter. Då vi i de flesta fall riktar oss mot lantbruk, skogsbruk, kommun och företag så passar det konceptet bättre. Då kan vi koncentrera oss på dig som kund och att du ska få ett smidigt och bra fyrhjulingsägande.

Vi erbjuder både traktorregistrerade och vägregistrerade fyrhjulingar och även UTV (side-by-side). Tillsammans med våra leverantörer erbjuder vi marknadens, förmodligen, största sortiment på timmervagnar, gårdsvagnar, klippaggregat, snöplogar, winschar, skopor, sopaggregat m.m m.m. Vi erbjuder i princip alla typer av maskiner som du kan koppla till din fyrhjuling för att göra vardagen lite enklare.

Alltid monterat, funktionstestat och klart. Allt för att det ska vara smidigt för dig som kund. Om du vill så levererar vi din ATV eller vagn hem till dej. Behöver du få några tillbehör monterade, kanske en winsch, ett plogblad eller något annat så fixar vi det också. Som sagt, det ska vara smidigt att handla av oss.

Vår erfarenhet är din trygghet.

Kategorier: Nyheter

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *